Είμαστε κοντά σε μία αριστερή χούντα;

by O Αχώνευτος Φιλελές | October 17, 2018

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την υψηλή κουλτούρα», «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας», «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω», «πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή».

Αυτές μεταξύ άλλων ήταν οι κραυγές ενός ακραίου αριστερού φασίστα, του Πολάκη, ο οποίος σήμερα μας κυβερνά προφανώς εκφράζοντας τις απόψεις της ηγεσίας η οποία ποτέ δε τον απομάκρυνε ότι ακραίο και αν είπε. Ο Πολάκης είναι εκεί για να λέει αυτά που δε μπορεί να πει ο Τσίπρας, είναι πλέον κατανοητό αυτό αλλά η τόσο έντονη και ξεδιάντροπο προαναγγελία μίας αριστερής χούντας είναι κάτι το οποίο ακόμα και οι μισητοί εχθροί του κυβερνητικού τσίρκου δε περίμεναν.

Η ριζοσπαστική αριστερά σπάνια καταφέρνει πλέον να βρεθεί στην εξουσία στη σύγχρονη δύση. Στο περισσότερο μέρος τους κόσμου όλοι μπορούν να δουν το πόσο επικίνδυνο θα ήταν να φέρουν στην εξουσία ανθρώπους που λατρεύουν τον Μάο και τον Στάλιν, όπως είναι ο Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου και ιδιαίτερα όταν το δηλώνουν ξεκάθαρα. Η άγνοια και η αμορφωσιά του ελληνικού λαού παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό όπως βέβαια και η ηρωοποίηση της αριστεράς μετά τον εμφύλιο η οποία κάνει ακόμα και σήμερα πολλούς – ακόμα και της ΝΔ -να λένε ότι “σέβονται τους αγώνες της αριστεράς”. Ότι να φταίει όμως, το σίγουρο είναι ότι η ριζοσπαστική αριστερά δεν είναι ένας κανονικός πολιτικός φορέας ο οποίος απλά θα δεχτεί την ήττα του στις εκλογές και θα συνεχίσει τη προσπάθειά του κανονικά. Τις περισσότερες φορές που η αριστερά πήρε την εξουσία έπεσε με αίμα και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να προσπεράσουμε. Ας μη ξεχνάμε ότι το κόμμα αυτό προέρχεται από το ΚΚΕ και ας μη ξεχνάμε επίσης ότι η συνθηκολόγηση για κάποιον ορισμένο χρόνο (σαν αυτό που βλέπουμε σήμερα) είναι μια κλασική στρατηγική των κομμουνιστών.

Απόδειξη του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένας κανονικός δυτικού τύπου πολιτικός φορές είναι ότι αποτελείται από γνωστούς θαυμαστές δικτατόρων όπως ο Μάο, ο Κάστρο και ο Μαδούρο ακόμα και σήμερα. Οι δικτάτορες αυτοί, αφού έλεγξαν τα κανάλια και λογόκριναν τα πάντα, στη συνέχεια φυλάκισαν και σκότωσαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και τους αντιφρονούντες.

 

Η δήλωση Πολάκη σοκάρει μιας και ρίχνει φως στο σχέδιο του Μαξίμου. Το σχέδιο είναι να “κλείσουνε” όσους μπορούνε φυλακή, παρεμβαίνοντας και ελέγχοντας τη δικαιοσύνη όπως ήδη προσπαθούν να κάνουν. Ως κερασάκι στη τούρτα ο υπουργός δικαιοσύνης (Παπαγγελόπουλος) αναφέρθηκε σε “πογκρόμ συλλήψεων από την προηγούμενη κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους” φωτογραφίζοντας τις φυλακίσεις στελεχών της χρυσής αυγής. Στην ουσία ο υπουργός δικαιοσύνης είπε ότι αφού και η ΝΔ έβαλε κάποιους στη φυλακή για επικοινωνιακού λόγος (στη πραγματικότητα στελέχη της ΧΑ συμμετείχαν στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα), τότε θα το κάνουμε και εμείς!

Το σχέδιο του σκληρού πυρήνα του Μαξίμου για παρέμβαση στη δικαιοσύνη και σπίλωση πολιτικών αντιπάλων είναι κάτι που λίγο πολύ όλοι γνώριζαν, λόγω των δεκάδων ψεύτικων υποθέσεων με τις οποίες σύσσωμη η κυβέρνηση ασχολείται τον τελευταίο καιρό. Αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι η δήλωση: «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Ποια είναι η “πραγματική εξουσία” σε αυτή τη χώρα;

Ο νοών νοείτω.

 

 

Πηγές:

Parapolitika

the President