__________________________________________________________________________

Το μοντέλο του Google Chrome, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και πολλά σκάνδαλα. Ο συγκεκριμένος browser θεωρείται από πολλούς spyware, μιας και έχουν έρθει στο φως πολλές περιπτώσεις όπου η Google παρακολουθεί πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε. Επιπλέον, στον Chrome ζουν χιλιάδες trackers οι οποίοι παρακολουθούν ανοιχτά κάθε σας κίνηση στο διαδίκτυο. 

Τη λύση σε αυτά τα θέματα έρχεται να δώσει ο Brave, ο οποίος είναι βασισμένος στο Chromium Engine· πρακτικά δηλαδή έχει την ίδια εμπειρία χρήσης με τον Chrome. Ο browser αυτός μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις και τους trackers, έχει ενσωματωμένο tor window και σύστημα για torrent downloads. 

Το business model του βασίζεται στα rewards. Το σύστημα αυτό δουλεύει ως εξής: Αν εσείς το επιθυμείτε (και δεν είναι καν η προεπιλεγμένο), σας εμφανίζονται κάποιες διαφημίσεις του προγράμματος του brave, είτε στην new tab σελίδα είτα σαν ειδοποιήσεις. Από τις διαφημίσεις αυτές εσείς εισπράττετε το 70% των κερδών σε BAT, το οποίο είναι το κρυπτονόμισμα που σχετίζεται με τον brave. Η αξία του BAT αυτή τη στιγμή είναι περίπου 0.20$ το ένα, αλλά μελλονικά αυτό μπορεί να ανέβει, μαζί φυσικά και με την αξία των BAT που έχετε συλλέξει. 

Κατεβάστε τον Brave από εδώ και ευχαριστήστε μας αργότερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *