Αυτόν τον ένα χρόνο που τρέχουμε αυτό το blog έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε μία σύγχυση για το ποιος ακριβώς είναι ο χαρακτήρας του περιεχομένου μας, ποιες οι θεματικές ενότητες και ποια η προσφορά μας. Έχουμε ασχοληθεί με πολλά θέματα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, έχουμε κάνει καινοτομίες (δείτε το instagram μας και θα καταλάβετε) αλλά συνέχεια προσπαθούμε να φτιάξουμε μία πιο στέρεα βάση πάνω από την οποία θα χτίζουμε.

Όπως ανέφερα, το βασικό μας πρόβλημα είναι η μεγάλη ποικιλία των θεμάτων τα οποία μας απασχολούν. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, ψάχνουμε να βρούμε μία ταυτότητα η οποία θα μας κάνει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο σχετικοί με αυτά που το κοινό μας επιθυμεί. Οπότε αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε άλλη μία καινοτομία. Έτσι, με σκοπό να αποκτήσουμε έναν χαρακτήρα ο οποίος πιθανών μας λείπει είπαμε να δημιουργήσουμε μερικούς!

Οι χαρακτήρες-περσόνες που θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια, θα είναι κατά βάση οι νέοι σας αρθρογράφοι, μέντορες, motivational speakers, προπαγανδιστές (ουπς) κτλ. Πρόκειται για περσόνες των οποίων η ταυτότητα δεν αναμένεται να αποκαλυφθεί. Οι περσόνες αυτοί αντιπροσωπεύουν διάφορες πλευρές των δημιουργών περιεχομένου του blog (μερικές είναι και επικαλυπτόμενες) και κατά κάποιο τρόπο τα θέματα με τα οποία θα θέλαμε να ασχολούμαστε στη συνέχεια αυτού του ταξιδιού. Σκοπός είναι, οι περσόνες αυτές να αποκτήσουν αναγνώριση και να ανοίξουν τα φτερά τους φτιάχνοντας το δικό τους κοινό!

Αυτό δε σημαίνει φυσικά πως θα σταματήσουν να υπάρχει επώνυμο περιεχόμενο είτε από μέλη του blog είτε από “καλεσμένους”. Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε προσοχή σε αυτό το νέο μας κομμάτι και όπου μας πάει. Εξάλλου αν δε πειραματιστούμε τώρα που είμαστε στις αρχές πότε θα το κάνουμε;

Οι πρώτοι χαρακτήρες είναι οι παρακάτω. Σημειώνουμε ότι ενδέχεται να μπουν και καινούριοι στο μέλλον.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη και περιμένουμε τις απόψεις σας, τα σχόλιά σας και κυρίως το κράξιμό σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *