Ξεκινώντας από το άρθρο “Πώς να χρησιμοποιήσεις το instagram για να βελτιώσεις τη ζωή σου” [1]  παρουσιάσαμε την ιδέα των intagram motivational challenges. Πρόκειται για κάποιες προσωπικές δοκιμασίες στις οποίες μπαίνουν μέλη του aformes.com με σκοπό την επίτευξη προσωπικών στόχων και τη προώθηση της ιδέας του να δίνονται κίνητρα στους αναγνώστες. Η λογική είναι ότι όταν κάποιος ξεκινάει ένα δημόσιο instagram challegenge για κάτι που ο ίδιος θέλει έτσι κι αλλιώς να επιτύχει, τότε είναι αναγκασμένος να τα καταφέρει, λόγω της δέσμευσης που πήρε προς τους followers του. Κανείς δε θα ήθελε να αποτύχει και να φανεί αδύναμος στα μάτια των followers του. Αυτός είναι ένας τρόπος για να μετατρέψουμε το instagram από ένα λίγο ρηχό κοινωνικό δίκτυο του φαίνεσθαι, σε ένα εργαλείο επίτευξης των στόχων μας.

 

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε το δικό σας challenge χρησιμοποιώντας το hashtag #aformes. Ο κανόνας είναι απλά να ανεβάζετε σε stories αποδείξεις για τη πρόοδο του challenge σας, τα οποία θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα story folder όπως στη παρακάτω εικόνα από το προφίλ μας! 

 

Τα νέα challenges που ξεκινάμε εμείς είναι τα παρακάτω :

 

1.Τουλάχιστον 30 km ποδηλασία την  εβδομάδα

Οι αποδείξεις θα δίνονται μέσω της εφαρμογής Strava. H διάρκεια του challenge είναι 10 εβδομάδες (χωρίς απαραίτητα αυτές να είναι συνεχόμενες).

 

2. Δύο βιβλία το μήνα 

Το challenge αφορά το διάβασμα 2 βιβλίων ανεξαρτήτως περιεχομένου το μήνα, ξεκινώντας από τον Δεκέμβρη για 5 μήνες. Στο τέλος του κάθε μήνα θα πρέπει να υπάρχει ένα άρθρο – παρουσίαση του βιβλίου στο aformes.com. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό το challenge είστε φυσικά ελεύθεροι να ανεβάσετε τις παρουσιάσεις σας στο site μας!

 

Κάντε μας follow στη σελίδα μας στο instagram για περισσότερα! https://www.instagram.com/aformescom/

Let’s Do this!

 

 

[1] https://aformes.com/motivational/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *